Wie zijn we?

De boerderij, De KapelhoekHoeve,


Jullie komen terecht op het Erf van mijn mama, Boerin Ann. Ze is een echte boerin in hart en nieren. Elke dag staat ze paraat om de koeien te melken, alle dieren te voederen, te verzorgen en zo veel meer. Het leven op de boerderij stopt nooit. Chapeau, want elke dag weet mijn mama een hele klus te klaren.
 
De KapelhoekHoeve is oorspronkelijk een melk- & vleesveebedrijf met akkerbouw 
(zoals nu nog tarwe, gras, maïs).
Boerin Ann en veehandelaar Tony staan al  30 jaar aan het roer van het bedrijf die al enkele generaties op elkaar volgt. Het is niet altijd evident maar toch elke dag zetten ze door om het beste uit hun bedrijf te halen en dit alles ten goede van de dieren.

Er is heel wat beestenleven te bespeuren op De KapelHoeve. En af en toe komt er wel een nieuwtje bij. Ga naar ‘Ontdek onze dieren’ en lees zelf welke dieren je bij ons kan vertroetelen. 

Ikzelf Delphine, dochter van Ann en Tony had het idee om ‘kinderfeestjes’ op de boerderij te organiseren.  Ik wou mijn passie voor de boerderij delen met kinderen. Zelf sta ik als leerkracht in het basisonderwijs en telkens wanneer ik start aan mijn thema ‘de boerderij’ die ik ooit uitwerkte voor mijn bachelor proef, zie ik hoe kinderen vol vragen en enthousiasme meedoen aan het thema.

Door mijn grote liefde voor de landbouw, volgde ik mijn opleiding tot landbouwster samen met de cursus hoevetoerisme en eventmanagment om hier verder in te groeien.

Het is ondertussen al enkele jaren geleden, maar we herinneren onze eigen boerderijfeestjes als geen ander. Mooie & leuke herinneringen waar iedereen steeds graag bij was. Zowel de vrienden van mijn twee broers Frederik en Cédric als mijn vrienden praten nog vaak over onze avonturen op de boerderij. Net daarom willen we ook andere kinderen die kans geven hun verjaardag te vieren als een echte boer of boerin!

Lees meer over onze formules om samen met vrienden en vriendinnen je verjaardag eens op een totaal andere manier te vieren.

Tot dan!